2022-05-16

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Gemenskap, välgörenhet och vinstchans – på ett och samma ställe

Längtar du efter en ny hobby eller vill bredda ditt sociala liv?
Om du inte spelat bingo tidigare är det dags att prova det nu! Idrottens Bingo finns från norr till söder i Sverige där människor dagligen möts för att umgås, ha roligt – och såklart hoppas på en vinst! När du spelar med Idrottens Bingo stöttar du dessutom svensk ungdomsidrott.

Idrottens Bingos i historia börjar i Göteborg 1979 och har sedan dess växt till att bli störst på marknaden i Sverige med 19 bingohallar från Luleå i norr till Malmö i söder, även om de flesta hallarna fortfarande ligger i Västsverige. Sedan dess har de bidragit till en gemenskap som är påtaglig i lokalerna.

– Vi får ofta höra att de är trevligt och spännande att komma till oss och även att våra lokaler är fräscha och fina med fik och trevlig personal. Vi har massor av stamgäster och märker att vi bidrar till ett rikt socialt liv för många. Vissa har bingokompisar som träffas ofta och andra får det när de väl kommer hit. Vi gillar olika och välkomnar alla, berättar Monica Fredholm, bingochef på Idrottens Bingo i Stockholm.

Vill du börja med bingo? Så gör du!
Bingobrickorna kostar mellan 5 och 50 kronor och säljes som pappersbrickor eller digitalt på bingoterminaler. Ett spel tar inte mer än tio minuter så du kan välja att spela en snabb omgång eller stanna så länge du vill. Om du inte har spelat förut kan du dessutom känna dig trygg med att du får stöd och instruktioner från personalen.

– Det finns alltid medarbetare på plats som hjälper till. De flesta som spelar första gången vill gärna testa med en bingobricka men är du ovan kan det vara bra att börja på terminalen. Där spelar den åt dig och det enda du behöver ha koll på är att trycka in bingo när du får det, säger Monica.

Stora vinstchanser samtidigt som du stöttar svensk ungdomsidrott
På Idrottens Bingo finns lokala spel där du kan vinna upp till 40 000 kronor och på nationella spel har du chans att vinna 250 000 kronor. I höst kommer Idrottens Bingo även spela ut hela 1 miljon kronor den 9 september.

Oavsett om du vinner eller inte stöttar du i alla fall svensk ungdomsidrott. Sedan starten 1979 har Idrottens Bingo genererat över 1 miljard kronor till idrottsföreningar runt om i Sverige.

– Jag har själv varit aktiv inom idrott både som utövare och som tränare i många år. Därför vet jag att det är många föreningar som har det tufft ekonomiskt. Med oss får de ekonomiskt stöd utan att behöva göra något för det såsom att sälja kakor eller strumpor. Det känns bra att vi bidrar till att allt från gymnastik-, simning-, innebandy- eller till och med schackföreningar får fortsätta finnas och sprida både glädje och trygghet för ungdomar i hela landet, avslutar Monica.

Välkommen in till någon av våra 19 bingohallar

Vi har 19 bingohallar runt om i Sverige. Det gör oss till Sveriges största bingoarrangör. Majoriteten av hallarna ligger i Västsverige, de flesta andra ligger ett bälte tvärs över Sverige upp mot Stockholm och Luleå. Våra hallar varierar i storlek och antal platser. Men den röda tråden är den påtagliga stämningen och den mysiga känslan. Något som vi har byggt in i väggarna sedan 1979. En del av hallarna spelar tillsammans. Detta innebär att flera hallar spelar samma spel samtidigt för att kunna erbjuda en bättre spel- och vinstplan.

För dig som älskar stora jackpottar!

Drömpotten

Potten uppe i hela

0 kr

Spelas ut den 9 september

Eldorado

Jackpotten uppe i

0 kr

Spelas alla dagar kl. 14 & 19 (lör kl. 14)

Superpotten

Jackpott 1-3 rader

1 rad 0 kr
2 rader 0 kr
3 rader 0 kr

Spelas på Superbingo

Vi stödjer Svensk Idrott!

Sedan 1979 har vi delat ut över 1,3 miljarder kronor.

Vi betyder mycket för det lokala föreningslivet och det är vi stolta över! Vi på Idrottens Bingo har delat ut över 1,3 miljarder kronor till över 650 ideella föreningar sedan starten 1979 och summan fortsätter att stiga varje dag! När du spelar hos oss går överskottet tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall.
Scroll to Top