Tillfälliga förändringar

Corona-viruset drabbar hela samhället hårt, så även våra bingohallar. Vi vill bidra till minskad smittspridning men samtidigt kunna fortsätta ha öppet så att bingohallarna och våra medarbetares arbeten ska finnas kvar i framtiden. Därför tvingas vi till att vidta drastiska men tillfälliga åtgärder.

Tillfällig lösning

Vi är noga med att poängtera att nedanstående är tillfälliga och inte permanenta förändringar. Vår ambition är att allt ska återgå till normalläge så snart som möjligt.

Ny Spelplan och nya vinster

För att kunna fortsätta erbjuda dig som gäst en attraktiv spelplan kommer vi tillfälligt att spela ihop med ett större antal hallar. Information om spelen och vinstplan finns i din bingohall.

Reducerad möjlighet att spela på pappersbrickor

För att motverka fortsatt smittspridning av Corona-viruset har vi beslutat att tillfälligt kraftigt reducera spel på pappersbrickor i några av våra bingohallar med enstaka valörer till vissa spel. Resterande bingohallar gäller endast spel på bingoterminaler. På detta sätt minskar vi antal personliga kontakter där pengar och brickor utbytts mellan dig och våra medarbetare. Förutom detta ber vi dig att läsa vår information som anslagits med tips på hur vi alla kan hjälpas åt med att bekämpa pandemin.

Bingohallar med möjlighet att spela på pappersbrickor är:

Borås, Kinna, Nybro, Katrineholm, Mjölby, Luleå, Västerås, Uppsala och Söder.

Resterande bingohallar spelar endast på bingoterminaler.

Våra öppettider uppdateras löpande:

I enskilda fall kan det förekomma tillfälliga förändringar av våra öppettider. Vi ber er därför att hålla utkik på vår Facebook-sida där vi uppdaterar regelbundet.

Idrottens Bingo Grand

‼️ Viktig information ‼️
Ändrade öppettider Idrottens Bingo Grand Till följd av regeringens förbud om sammankomster och allmänna tillställningar med fler än 50 deltagare. Endast 45 terminaler kommer att vara tillgängliga för spel. Personalen har fått instruktioner om att tillse att antalet i lokalen inte får överstiga 50 personer.

Tack för visad förståelse!

Idrottens Bingo Svinesund

Norge stänger sin gräns mot Sverige till följd av Coronaviruset. Detta har påverkat vår verksamhet i Svinesund. Bingohallen kommer att endast ha öppet på torsdagar kl. 12:00-18:00. Detta är tillfälligt och vi hoppas kunna öppna igen som vanligt inom kort. Vi hoppas du har överseende med att vi är tvingade till dessa tillfälliga men nödvändiga åtgärder.

Vi har alla ett personligt ansvar att bidra till att minska smittspridningen därför ber vi er följa dessa råd:

Du som är frisk och kry är välkommen att spela bingo i våra hallar. Med anledning av de senaste dagarnas utveckling har vi vidtagit åtgärder för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade dagligen.

  • Stanna hemma om du är sjuk!
  • Har du influensaliknande symptom är du välkommen tillbaka när du varit symptomfri i 48 timmar.
  • Är du över 70 år och/eller tillhör någon av riskgrupperna bör du undvika att befinna dig på offentliga platser.
  • Tvätta händerna ofta med varmt vatten och tvål (minst 20 sekunder)
  • Använd gärna handsprit om du har tillgång till det.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun.
Scroll to Top