Drömpotten-1m

Årets största bingohändelse!

Den 9 september spelar vi ut Drömpotten!

Potten är nu uppe i

0 kr

Potten uppdateras varje dag.

Från och med 1:a september börjar vi samla till Drömpotten 2024. Hela Drömpotten spelas ut under Bingons Dag den 9 september.

Den 9 september

Bingons Dag

Bingon fyller 63 år i Sverige.

63 år med glädje, spänning och gemenskap och det ska självklart firas ordentligt den 9 september i alla våra bingohallar.
Missa inte det!

Välkommen in till någon av våra 19 bingohallar

Vi har 19 bingohallar runt om i Sverige. Det gör oss till Sveriges största bingoarrangör. Majoriteten av hallarna ligger i Västsverige, de flesta andra ligger ett bälte tvärs över Sverige upp mot Stockholm och Luleå. Våra hallar varierar i storlek och antal platser. Men den röda tråden är den påtagliga stämningen och den mysiga känslan. Något som vi har byggt in i väggarna sedan 1979. En del av hallarna spelar tillsammans. Detta innebär att flera hallar spelar samma spel samtidigt för att kunna erbjuda en bättre spel- och vinstplan.

Vi stödjer Svensk Idrott!

Sedan 1979 har vi delat ut över 1,3 miljarder kronor.

Vi betyder mycket för det lokala föreningslivet och det är vi stolta över! Vi på Idrottens Bingo har delat ut över 1,3 miljarder kronor till över 650 ideella föreningar sedan starten 1979 och summan fortsätter att stiga varje dag! När du spelar hos oss går överskottet tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall.
Scroll to Top