Inget evenemang hittades!
Gamla Tullhuset
452 71 Strömstad

Det är med stor sorg i hjärtat vi meddelar att vi kommer att stänga Idrottens Bingo Svinesund. Vi har kämpat och ställt om men tyvärr räckte det inte. Torsdag den 26/11 är vår sista speldag. 

Vi vill tacka er för den tid vi haft med er kära gäster och hoppas att vi ses igen i framtiden!

Ni är varmt välkomna på vår sista speldag som råkar vara en Supertorsdag. Vi öppnar hallen kl. 14.00. Vi bjuder på fika och en trevlig spelstund ihop!

Öppettider

MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
TorsdagStängt
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt
Vägbeskrivning

0526-401 55

Café

Sammankopplad

Kundklubb

Handikappanpassad

Rökfritt

Terminal

Idrottens Bingo Svinesund

Vår hall i Svinesund ligger på gränsen till Norge med underbar utsikt. I det gamla tullhusets lokaler erbjuder vi en härlig bingoupplevelse i en unik miljö. Närheten till Norge präglar hallen på många sätt, vi säljer både svenska och norska bingobrickor och en stor del av gästerna kommer från Norge. Bingo är mer än ett arbete för oss. Det handlar om trivsel och gemenskap, bland både medarbetare och våra gäster.
Hallen blir en mötesplats för människor här. Vi har en så rolig blandning gäster. Vi har norrmän och svenskar. Stamgäster och folk som bara stannar till på vägen, det blir ett ställe att träffas på.
Vi har en väldigt fin relation till våra gäster och det värmer alltid när de kommer och berättar hur trevligt de har det hos oss. De norska gästerna uppskattar dessutom verkligen våra varierade spel.
Antalet gäster ökar, vilket är jätteroligt. Vi gör allt vi kan för att gästerna ska trivas och besöka oss igen. Vi hoppas självklart att även du tittar förbi hos oss!
Välkommen till oss på Idrottens Bingo Svinesund!

Våra aktiviteter

Inget evenemang hittades!
Scroll to Top