Inget evenemang hittades!
Kungsgatan 47
411 15 Göteborg

Öppettider

Måndag 10:00 – 22:30
Tisdag 10:00 – 22:30
Onsdag 10:00 – 22:30
Torsdag 10:00 – 22:30
Fredag 10:00 – 22:30
Lördag 11:30 – 22:30
Söndag 11:30 – 22:30
Vägbeskrivning

010-250 21 93

Café

Restaurang

Konferens

Kundklubb

Handikappanpassad

Singelhall

Rökfritt

Terminal

Livevisning av
Sport & Trav

Idrottens Bingo Grand

På livliga Kungsgatan mitt i Göteborg ligger vår största hall – Grand. Bara några meter bort hittar ni Kungsportsplatsen, en knutpunkt för kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig hit. Grands utmärkta läge, fantastiska lokaler och välkomnande stämning gör ett besök till ett måste! Vi erbjuder dessutom utmärkta konferens- och restaurangmöjligheter. Boka för ditt evenemang eller besök oss under någon av de många aktiviteter som arrangeras här. En populär aktivitet är vår återkommande After work med frågesport och tilltugg.
För oss betyder Grand glädje. Det är en plats där vi möter människor, både gäster och medarbetare, och det uppskattar vi verkligen. Vi utvecklas och ställs inför nya utmaningar dagligen. Här på Grand har vi unika möjligheter med vår restaurang- och konferensdel. Våra restauranglokaler går även att boka för konferenser. Vi erbjuder våra gäster massor av spännande aktiviteter. Att kunna göra det gör arbetet på Grand ännu roligare.
Vi fyller en viktig funktion i Göteborg, hallen är en mötesplats för många olika människor. Det är en stor mångfald bland våra gäster i och med att vi ligger så centralt. Det tror vi är väldigt bra. Vi har haft många minnesvärda händelser på Grand, till exempel när hallen på Söder i Stockholm renoverades och en busslast bingogäster kom på besök. De var lyriska över mottagandet och vår fina hall. Vi får gäster att känna sig välkomna och ger dem en trevlig och spännande stund. Kom in till oss och upplev det du också!
Vid bokning av konferens eller festlokal ring Susanne Lindblad på telefonnummer 010-2502121 eller Susanne.Lindblad@idrottensbingo.se.
Välkommen till oss på Idrottens Bingo Grand!

Våra aktiviteter

Inget evenemang hittades!
Scroll to Top